Over de Yoga docente

 

Opleidingen

Ik heb verschillende docentenopleidingen in beweging, dans en yoga gedaan. Ik ben van origine docente dans/ beweging (Laban en Feldenkreis) en heb 2 jaar danstherapie gestudeerd. Beide op het Conservatorium aan de Fontys in Tilburg.

Toen de yoga in 2000 in Middelburg op mijn pad kwam (Nel Visser) kreeg ik hier veel voldoening van. Yoga bracht me terug naar mezelf en langzaam werden mijn lijf (en hoofd!) steeds soepeler en kreeg ik meer rust van binnen. Door de yogalessen ging ik weer natuurlijk ademen en ontstond er ruimte. Heerlijk!

Ik begon de opleiding Hatha/Raja yoga aan de Blikopener in Tilburg bij Hans het Hart en heb het extra 5e jaar gedaan, anatomie en de van Dixhoorn- ademmethode. Daarnaast heb ik een aantal bijscholingen waaronder: pranayama, meditatie, mantrayoga, Tao-zen. Ik houd van kwaliteit en gedegenheid en leer en groei zelf steeds door.


Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk en het is mooi om te zien dat zowel jongeren als ouderen en alles daar tussen in zit hun weg naar MUIN gevonden hebben. Ook mensen met een kleine beperking zijn welkom. Bij blessure zal ik je aangepaste oefeningen geven.

Je ontwikkelt zachtheid en mededogen naar jezelf en anderen.


Drive

Ik maak en geef mijn lessen met joy en mijn drive is om mijn kennis en passie voor yoga te delen en een mogelijkheid te zijn voor mensen om hun innerlijk vuurtje te ontsteken en te laten branden zodat je stevig in jouw energie komt en rustiger in de wereld staat. Het wordt JOUW yoga.