Ervaringen / Reacties

Voor mij is het belangrijkste doel te genieten en om rust en ontspanning te vinden in me zelf, maar ook in jou. Daarom zijn jouw reacties op mijn lessen voor mij heel waardevol.

Ervaring: Anneke
Toen ik bij je begon was het om uit te proberen. 5 lessen. Ik ben gebleven.
Ik heb yoga door jou ontdekt en geniet van de afwisselende lessen.
Ik voel me elke keer weer beter na een yogales dan daarvoor zelf op momenten dat ik het niet verwacht.
Ik oefen nu zelfs thuis. Het houd me soepel en ik kom mentaal tot rust.
Saskia
Ervaring: Jannie

De yogalessen van Marie zijn van hoge kwaliteit. Zij biedt een brede variatie in stof op een manier waardoor iedere  deelnemer zich gezien en betrokken voelt. Een inspirerend en ontspannend moment in de week waar je steeds weer naar uit ziet.

Jannie

Ervaring: Marianne
Heerlijk mens, geweldige lessen. Geen ‘gezweef’, alle spieren in je hele lijf, balans krijgen, adem in en adem uit, bewustwording, jong en oud, zijn wie je bent …kortom heerlijke lessen! 
Marianne

 

Ervaring: Ralph
Als hartpatient met trauma ben ik bij yogaschool MUIN terecht gekomen. Met de beweging-,adem- en stilte lessen van Marie heb ik na mijn hartoperatie en een periode van paniekaanvallen mijn vertrouwen weer terug gekregen en mijn innerlijke rust weer gevonden..
Ik ervaar de lessen als zeer prettig en leerzaam en ik zou iedereen die op zoek is naar zijn eigen innerlijke rust aanraden om bij deze school les te volgen.
Ralph
Ervaring: Saskia

Marie is een zeer bekwame lerares die haar grote kennis en ervaring elke les weer met aanstekelijk enthousiasme inzet. Voor alle leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Anneke

Volg Yoga school Muin in Middelburg op